e Hënë, Ora 09:05
28.11.2022
weather icon

2 °

Të mbuluar me re

Të dhënat momentale

2 °

Temp.

11 %

Shi

2 m/s

Era

92 %

Retë

0 °

Ndjesi

93 %

Lagështi

0.8

UVI

1 °

Kondens.
Orët në vazhdim
09:00
2 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 11 %
Era: 2 m/s
10:00
2 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 11 %
Era: 2 m/s
11:00
2 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 10 %
Era: 2 m/s
12:00
2 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 10 %
Era: 2 m/s
13:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
14:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
Ditët e ardhshme
e Martë
Të mbuluar me re
-2 °
Min
4 °
Max
4 %
Shi
3 m/s
Era
e Mërkurë
Shi dhe borë
2 °
Min
3 °
Max
94 %
Shi
3 m/s
Era
e Enjte
Shi i lehtë
3 °
Min
6 °
Max
95 %
Shi
2 m/s
Era
e Premte
Të mbuluar me re
4 °
Min
8 °
Max
9 %
Shi
2 m/s
Era
e Shtunë
Të mbuluar me re
4 °
Min
9 °
Max
0 %
Shi
1 m/s
Era
e Djelë
Të mbuluar me re
5 °
Min
12 °
Max
2 %
Shi
2 m/s
Era
e Hënë
Shi i lehtë
7 °
Min
13 °
Max
20 %
Shi
2 m/s
Era