e Hënë, Ora 07:51
28.11.2022
weather icon

1 °

Të mbuluar me re

Të dhënat momentale

1 °

Temp.

4 %

Shi

1 m/s

Era

90 %

Retë

0 °

Ndjesi

95 %

Lagështi

0.2

UVI

0 °

Kondens.
Orët në vazhdim
07:00
1 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 4 %
Era: 1 m/s
08:00
2 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
09:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
10:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
11:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
12:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
Ditët e ardhshme
e Martë
Të mbuluar me re
-1 °
Min
5 °
Max
0 %
Shi
2 m/s
Era
e Mërkurë
Shi dhe borë
1 °
Min
4 °
Max
92 %
Shi
2 m/s
Era
e Enjte
Borë
4 °
Min
5 °
Max
99 %
Shi
1 m/s
Era
e Premte
Re të shpërndara
3 °
Min
10 °
Max
6 %
Shi
2 m/s
Era
e Shtunë
Të mbuluar me re
4 °
Min
10 °
Max
0 %
Shi
1 m/s
Era
e Djelë
Të mbuluar me re
5 °
Min
11 °
Max
21 %
Shi
1 m/s
Era
e Hënë
I vrenjtur
7 °
Min
13 °
Max
1 %
Shi
1 m/s
Era