e Hënë, Ora 20:41
04.03.2024
weather icon

12 °

Të mbuluar me re

Të dhënat momentale

12 °

Temp.

28 %

Shi

2 m/s

Era

100 %

Retë

11 °

Ndjesi

69 %

Lagështi

0.0

UVI

6 °

Kondens.
Orët në vazhdim
20:00
12 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 28 %
Era: 2 m/s
21:00
11 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 52 %
Era: 1 m/s
22:00
11 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 48 %
Era: 1 m/s
23:00
10 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 52 %
Era: 1 m/s
00:00
10 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 52 %
Era: 1 m/s
01:00
10 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 52 %
Era: 1 m/s
Ditët e ardhshme
e Martë
Shi dhe borë
4 °
Min
12 °
Max
96 %
Shi
3 m/s
Era
e Mërkurë
Shi mesatar
8 °
Min
14 °
Max
100 %
Shi
3 m/s
Era
e Enjte
Shi i lehtë
4 °
Min
10 °
Max
100 %
Shi
3 m/s
Era
e Premte
Shi i lehtë
2 °
Min
8 °
Max
40 %
Shi
2 m/s
Era
e Shtunë
Shi i lehtë
5 °
Min
11 °
Max
24 %
Shi
2 m/s
Era
e Djelë
Re të shpërndara
6 °
Min
13 °
Max
40 %
Shi
2 m/s
Era
e Hënë
Shi i lehtë
6 °
Min
9 °
Max
100 %
Shi
2 m/s
Era