e Hënë, Ora 09:04
28.11.2022
weather icon

3 °

Të mbuluar me re

Të dhënat momentale

3 °

Temp.

0 %

Shi

5 m/s

Era

100 %

Retë

-1 °

Ndjesi

88 %

Lagështi

0.0

UVI

2 °

Kondens.
Orët në vazhdim
09:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 5 m/s
10:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 6 m/s
11:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 6 m/s
12:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 5 m/s
13:00
2 °
I vrenjtur
I vrenjtur
Shi: 0 %
Era: 5 m/s
14:00
2 °
I vrenjtur
I vrenjtur
Shi: 0 %
Era: 5 m/s
Ditët e ardhshme
e Martë
Të mbuluar me re
1 °
Min
5 °
Max
0 %
Shi
5 m/s
Era
e Mërkurë
Shi dhe borë
0 °
Min
9 °
Max
100 %
Shi
10 m/s
Era
e Enjte
I kthjellët
-1 °
Min
2 °
Max
11 %
Shi
9 m/s
Era
e Premte
Shi i lehtë
0 °
Min
5 °
Max
21 %
Shi
5 m/s
Era
e Shtunë
Shi i lehtë
2 °
Min
10 °
Max
36 %
Shi
9 m/s
Era
e Djelë
Të mbuluar me re
1 °
Min
3 °
Max
0 %
Shi
5 m/s
Era
e Hënë
I vrenjtur
1 °
Min
6 °
Max
0 %
Shi
5 m/s
Era