e Hënë, Ora 08:03
28.11.2022
weather icon

4 °

Pjesërisht me re

Të dhënat momentale

4 °

Temp.

0 %

Shi

2 m/s

Era

16 %

Retë

2 °

Ndjesi

78 %

Lagështi

0.6

UVI

0 °

Kondens.
Orët në vazhdim
08:00
4 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
09:00
4 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
10:00
4 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
11:00
4 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
12:00
5 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
13:00
5 °
Re të shpërndara
Re të shpërndara
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
Ditët e ardhshme
e Martë
Të mbuluar me re
0 °
Min
6 °
Max
0 %
Shi
3 m/s
Era
e Mërkurë
Shi dhe borë
2 °
Min
7 °
Max
85 %
Shi
3 m/s
Era
e Enjte
Shi i lehtë
5 °
Min
8 °
Max
90 %
Shi
2 m/s
Era
e Premte
Shi i lehtë
5 °
Min
9 °
Max
33 %
Shi
1 m/s
Era
e Shtunë
Të mbuluar me re
5 °
Min
11 °
Max
0 %
Shi
1 m/s
Era
e Djelë
Të mbuluar me re
6 °
Min
11 °
Max
27 %
Shi
1 m/s
Era
e Hënë
Shi i lehtë
8 °
Min
13 °
Max
32 %
Shi
1 m/s
Era