e Mërkurë, Ora 04:37
30.11.2022
weather icon

4 °

Të mbuluar me re

Të dhënat momentale

4 °

Temp.

0 %

Shi

3 m/s

Era

100 %

Retë

1 °

Ndjesi

92 %

Lagështi

0.0

UVI

3 °

Kondens.
Orët në vazhdim
04:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 3 m/s
05:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 3 m/s
06:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 3 m/s
07:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 3 m/s
08:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 3 m/s
09:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 3 m/s
Ditët e ardhshme
e Enjte
Të mbuluar me re
0 °
Min
4 °
Max
0 %
Shi
4 m/s
Era
e Premte
Të mbuluar me re
-1 °
Min
3 °
Max
0 %
Shi
3 m/s
Era
e Shtunë
Borë e lehtë
-1 °
Min
1 °
Max
53 %
Shi
4 m/s
Era
e Djelë
Të mbuluar me re
-2 °
Min
1 °
Max
0 %
Shi
4 m/s
Era
e Hënë
Shi i lehtë
2 °
Min
4 °
Max
88 %
Shi
2 m/s
Era
e Martë
Shi dhe borë
0 °
Min
3 °
Max
84 %
Shi
5 m/s
Era
e Mërkurë
Të mbuluar me re
0 °
Min
5 °
Max
2 %
Shi
4 m/s
Era