e Premte, Ora 22:41
08.12.2023
weather icon

2 °

Borë e lehtë

Të dhënat momentale

2 °

Temp.

20 %

Shi

2 m/s

Era

19 %

Retë

-1 °

Ndjesi

85 %

Lagështi

0.0

UVI

0 °

Kondens.
Orët në vazhdim
22:00
2 °
Borë e lehtë
Borë e lehtë
Shi: 20 %
Era: 2 m/s
23:00
2 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
00:00
1 °
Re të shpërndara
Re të shpërndara
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
01:00
1 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
02:00
1 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
03:00
1 °
Pjesërisht me re
Pjesërisht me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
Ditët e ardhshme
e Shtunë
Pjesërisht me re
1 °
Min
6 °
Max
0 %
Shi
2 m/s
Era
e Djelë
Shi dhe borë
3 °
Min
8 °
Max
88 %
Shi
3 m/s
Era
e Hënë
Re të shpërndara
2 °
Min
9 °
Max
15 %
Shi
3 m/s
Era
e Martë
I vrenjtur
4 °
Min
11 °
Max
0 %
Shi
4 m/s
Era
e Mërkurë
Të mbuluar me re
8 °
Min
14 °
Max
0 %
Shi
4 m/s
Era
e Enjte
Pjesërisht me re
10 °
Min
16 °
Max
34 %
Shi
4 m/s
Era
e Premte
Shi dhe borë
4 °
Min
10 °
Max
100 %
Shi
4 m/s
Era