e Hënë, Ora 03:45
26.02.2024
weather icon

5 °

Shi i lehtë

Të dhënat momentale

5 °

Temp.

48 %

Shi

1 m/s

Era

100 %

Retë

5 °

Ndjesi

80 %

Lagështi

0.0

UVI

1 °

Kondens.
Orët në vazhdim
03:00
5 °
Shi i lehtë
Shi i lehtë
Shi: 48 %
Era: 1 m/s
04:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 40 %
Era: 1 m/s
05:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 36 %
Era: 2 m/s
06:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 32 %
Era: 1 m/s
07:00
4 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 8 %
Era: 1 m/s
08:00
5 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 0 m/s
Ditët e ardhshme
e Martë
Të mbuluar me re
4 °
Min
8 °
Max
24 %
Shi
4 m/s
Era
e Mërkurë
Të mbuluar me re
5 °
Min
8 °
Max
0 %
Shi
4 m/s
Era
e Enjte
Të mbuluar me re
5 °
Min
10 °
Max
0 %
Shi
1 m/s
Era
e Premte
Të mbuluar me re
4 °
Min
8 °
Max
20 %
Shi
4 m/s
Era
e Shtunë
Shi i lehtë
4 °
Min
11 °
Max
96 %
Shi
3 m/s
Era
e Djelë
Shi dhe borë
2 °
Min
5 °
Max
100 %
Shi
2 m/s
Era
e Hënë
I vrenjtur
-1 °
Min
9 °
Max
0 %
Shi
2 m/s
Era