e Hënë, Ora 07:38
28.11.2022
weather icon

2 °

Të mbuluar me re

Të dhënat momentale

2 °

Temp.

0 %

Shi

2 m/s

Era

100 %

Retë

0 °

Ndjesi

94 %

Lagështi

0.2

UVI

1 °

Kondens.
Orët në vazhdim
07:00
2 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
08:00
2 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 2 m/s
09:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
10:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
11:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
12:00
3 °
Të mbuluar me re
Të mbuluar me re
Shi: 0 %
Era: 1 m/s
Ditët e ardhshme
e Martë
Të mbuluar me re
-1 °
Min
5 °
Max
0 %
Shi
1 m/s
Era
e Mërkurë
Shi dhe borë
2 °
Min
5 °
Max
87 %
Shi
2 m/s
Era
e Enjte
Shi dhe borë
5 °
Min
6 °
Max
100 %
Shi
1 m/s
Era
e Premte
Re të shpërndara
3 °
Min
9 °
Max
8 %
Shi
2 m/s
Era
e Shtunë
Të mbuluar me re
4 °
Min
10 °
Max
0 %
Shi
1 m/s
Era
e Djelë
Shi i lehtë
6 °
Min
11 °
Max
37 %
Shi
2 m/s
Era
e Hënë
Të mbuluar me re
7 °
Min
14 °
Max
3 %
Shi
1 m/s
Era