The Investor: Prodhimi masiv i Galaxy S10 ka filluar

Samsung Galaxy S10 do të njoftohet zyrtarisht më 20 shkurt. Kjo do të thotë se në bazë të modeleve të lansimit të Samsung në të kaluarën, telefoni duhet të jetë i disponueshëm për blerje në javët e para të muajit mars, kështu që nuk është për t’u habitur të mësohet se prodhimi në masë në telefonin tashmë ka filluar.

Kjo bazohet në një raport nga The Investor korean, në të cilin ata janë informuar se prodhimi masiv i telefonit kryesor të Samsung ka filluar tashmë. Burimi i tyre gjithashtu konfirmoi se telefonat që po prodhohen në këtë moment janë 4G dhe jo 5G. Megjithatë burimi i tyre deklaron se varianti 5G pritet të fillojë prodhimin në një datë të mëvonshme, por ende brenda gjysmës së parë të vitit.

Gjithashtu fakti se prodhimi në masë ka filluar po ashtu na bën të mendojmë për thashethemet e një modeli 1TB Galaxy S10. Samsung kohët e fundit konfirmoi se ata kanë zhvilluar një hapësirë ruajtje 1TB për telefona, gjë që ka çuar në spekulime se mund të ketë një model 1TB Galaxy S10. Megjithatë, nëse prodhimi ka filluar, është e paqartë nëse ka kohë të mjaftueshme për të bërë komponentin edhe për këtë pajisje. 


Shtuar 31.01.2019 22:28