Zuckenberg “tradhton” Facebook-un, përdor Signal për të komunikuar

Zuckerberg u zbulua se po përdorte Signal duke publikuar numrin e tij të telefonit, i cili konfirmoi se drejtori i Facebook po përdorte aplikacionin, edhe pse kompania që ai themeloi ishte në qendër të një skandali të shkeljes së privatësisë së përdoruesit.

Përveç numrit të tij të telefonit, të dhënat duke përfshirë emrin e tij, vendndodhjen, statusin martesor, datën e lindjes dhe ID-në e llogarisë në Facebook u lëshuan gjithashtu, sipas raportit në internet.

“Mark Zuckerberg respekton privatësinë e tij, duke përdorur një aplikacion komunikimi që ka kriptim nga fundi në fund dhe nuk është në pronësi të Facebook. Ky është një numër i lidhur me llogarinë e tij nga një rrjedhje e fundit e të dhënave në Facebook”, tha eksperti i sigurisë Dave në Twitter.

Walker me një pamje të numrit të telefonit të Zuckerberg-ut thoshte, “Mark Zuckerberg është në Sinjal”.

Lajmi vjen në një kohë kur shumë përdorues po lëvizin në alternativa në dukje më të sigurta si Signal, të zemëruar nga politika e re e privatësisë së WhatsApp, e cila është në pronësi të Facebook.


Shtuar 8.04.2021 20:13