Krijohet roboti që përpiqet të imitojë emocionet e njerëzve (VIDEO)

Një video e një roboti që përpiqet të imitojë emocionet njerëzore është bërë virale.

Kështu, pamjet kanë tërhequr një reagim të shumtë, përfshirë edhe zbavitës nga shikuesit.

Sipas mediave të huaja, videoja tregon kokën e robotit, i cili është projektuar që të duket aq i gjallë.

Madje sytë, goja dhe shprehjet e tij të fytyrës janë mjaft të detajuara për të qenë në gjendje të imitojnë shprehjet njerëzore.

Siç kanë theksuar shumë në videon që është parë më shumë se pesë milionë herë, përparimi më i fundit teknologjik mahnitës duket se ka krijuar një robot që duket sikur po përpiqet të porosisë diçka.


Shtuar 17.01.2022 10:47