Perfekte për verën, prezantojmë modelet e gërshetave më trend-i të sezonit (FOTO LAJM)

Një nga trend-et më të pëlqyer këtë verë kanë qenë padyshim flokët e bërë gërshetë. Personazhet e njohur kanë zgjedhur të eksperimentojnë duke i zgjatur flokët dhe duke krijuar modele të ndryshme të gërshetave shumëngjyrëshe.

Gjatë kësaj periudhe ku temperaturat janë shumë të larta, me siguri shqetësimi i shumë vajzave është si të mbrojnë flokët nga dielli. Rrezet e nxehta të diellit mund t’i dëmtojnë flokët tuaj, por me këto tri këshillat e mëposhtme floku juaj nuk rrezikon.

Megjithatë nëse nuk e dini ende se cili model ju shkon më shumë, apo si mund t’i rregulloni në një mbrëmje plazhi, ‘Cosmopolitan’ ju sugjeron këto modele të cilat me siguri do t’ju vijnë në ndihmë:


Shtuar 10.07.2021 15:31