7 lloje këpucësh që shkojnë me çdo fustan (FOTO LAJM)

Nëse ka një gjë që dimë të gjithë, është se pjesa më e madhe e gocave janë të fiksuara me dy gjëra: fustanet dhe këpucët. Gjithmonë na ngrenë pikëpyetje të shumta në kokë: A duhet ta blej këtë fustan? Nëse e blej me çfarë ta kombinoj? Nëse blej këtë fustan duhet të blej edhe këpucë të reja? E tani që jemi në mes të sezonit të verës, ku mes temperaturave të larta duhet të bëjmë edhe shumë angazhime të tjera, veshjet duhet të jenë edhe më praktike.

Teksa jemi njohur me tendencat e fundit të fustaneve dhe këpucëve për këtë sezon, “What Wear Who” ka bërë një listë me këpucët që mund të veshim me çdo lloj fustani këtë verë. Kështu, stilistët kanë arritur në përfundimin se ka shtatë lloje kryesore këpucësh që duket se u përshtaten fustaneve më shumë sesa llojet e tjera.


Shtuar 23.07.2021 16:18