Rinovimin e Messi-t te Barcelona e pengon presidenti i La Liga

Presidenti i La Ligas, Tebas është ai që ndalon rinovimin e Messit me Barecelona.

Eshtë ky lajmi i bujshëm që ka ardhur sonte dhe që ka krijuar jo pak polemika në rrjetet sociale.

Ideja e Barcelona-s është që të blindojë Leo Messin dhe ta paguajë për dy sezone në 5 vjet. Kjo për të shmangur investimin që do të ishte i madh dhe menjëherë.

Nëse kjo zgjidhjet, operacioni i rinovimit do të jetë thuajse i kryer, edhe pse ka ende disa çështja të tjera si taksat dhe caktimi i pagave.


Shtuar 1.07.2021 23:29