Kombinimi i bujshëm tuta dhe pallto, si ta vishni këtë pranverë!

Ne e dinim që ndikimi i pandemisë do të ishte i rëndësishëm në trendet e modës. Dhe rezultati u duk menjëherë: në një kohë të shkurtër lindën koleksione të veshjeve shtëpiake, të dizajnuara për të qenë komode, por gjithmonë perfekte, edhe për një thirrje video të mundshme të punës.

Gjatë gjithë pandemisë protagonistë të vërtetë kanë qenë tutat dhe kostumet sportive. Dhe ndërsa sezonet e kaluara kemi parë atlete me fustane elegante të gjata, apo kombinimit të  tutave me taka.

Por kombinimi më i përdorur këtë sezon që do të qëndrojë gjatë edhe në pranverë 2021, është pallto (sidoqoftë e çdo lloj modeli) me tuta apo kostum sportiv.

Më poshtë gjeni disa ide si të vishni pallton me kostumin sportiv: veshjet e pranverës 2021


Shtuar 22.03.2021 13:12

Tags: , ,