U shpërndanë “miell” të rinjve në Parma, shkatërrohet banda italo-shqiptare, 6 persona të arrestuar

Ata shpërndanin kokainë tek të rinjtë në qendrën historike të Parmës, duke përdorur disa fëmijë për të shpërndarë drogën, ndoshta për t’iu afruar më mirë konsumatorëve potencialë bashkëmoshatarët e tyre. Por nuk i shpëtuan dot Policisë. 6 persona kanë rënë në prangat e Policisë italiane, mes tyre italianë dhe shqiptarë.

Nga 6 të arrestuarit, 3 u mbajtën në burg, ndërsa 3 të tjerë u dëbuan nga provinca e Parmës. Sipas mediave të huaja, në burg kanë përfunduar shqiptarët: M.A. 45 vjeç; 32-vjeçari N. E. dhe 20-vjeçari B. R. Hetimet pë rgrupin nisën që në mars të 2020 përmes përgjimeve telefonike dhe u mësua se dorëzimi do të bëhej në çdo kohë të ditës, duke përfituar nga prania e lokaleve të shumta në zonë, të cilat i lejonin të dyshuarit të rekrutonin me lehtësi blerësit e tyre. Njëri prej të arrestuarve kishte përdorur edhe të mitur që ta shiste drogën tek bashkëmoshatarët e tij.


Shtuar 28.11.2022 10:55