Të gjitha masat që do të hyjnë në fuqi nga ora 00:00 (FOTO LAJM)

Qeveria e Kosovës ka nxjerrë vendimin për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid-19.

Këto masa do të hyjnë në fuqi sonte nga ora 00:00. Indeksonline ka siguruar vendimin e plotë.

Sipas këtij vendimi, bartja e maskës nuk do të jetë e obligueshme për të qytetarët që janë të vetëm gjatë ecjes nëpër ambiente të jashtme.

 

Të hënën qytetarët mund edhe të dalin pas orës 22:30 meqë s’do të ketë orë policore, por nga mesnata e deri në orën 05:00 të mëngjesit nuk lejohet grumbullimi i më shumë se dhjetë vetave.

Shërbimet e gastronomisë lejohen të zhvillojnë aktivitetin e tyre nga ora 05:00 deri në ora 23:00, ndërsa muzika lejohet deri në ora 22:45.

Më poshtë vendimi i plotë:


Shtuar 30.05.2021 22:41

Tags: ,