Reagimi interesant i komentatorit arab në momentin kur pa një tifoze ruse në stadium (VIDEO)

Në ndeshjen e djeshme mes Rusisë dhe Finlandës pati një moment interesant.

Komentatori arab pati një reagim interesant, teksa filloi të këndojë këngë në gjuhë arabe në momentin kur tifozja ruse u fokusua në kamera.


Shtuar 17.06.2021 09:13