Newcastle dhe City rebelohen kundër Premier League

Newcastle dhe Manchester City po peshojnë nëse do të ndërmarrin apo jo veprime ligjore kundër rregullit të ri që kufizon përdorimin e sponsorëve të rinj.

Aksionerët e Kryeministrit kanë votuar në mënyrë që të ketë, që ia vlen teprica, një votë e mëparshme në momentin e pranimit të një sponsorizimi të ri për një klub të kampionatit britanik. Kjo vjen pas mbërritjes së konsorciumit saudit në ishuj me dorën e magjistarëve.

As Skyblues dhe as Magpies nuk janë dakord, pasi e konsiderojnë atë antikonkurruese dhe kufizuese , si dhe besojnë se mund të krijojë konflikte interesi. /albeu.com


Shtuar 15.12.2021 10:31