Fiorentina, 9 mijë në Athinë dhe 21 mijë në Franchi

Fiorentina është gati të përjetojë një tjetër finale, pas dy sezoneve të kaluar dhe pamjet janë vendosur në 29 maj, kur violët do të sfidojnë Olimpiakos në Athinë në aktin e fundit të Ligës së Konferencës.

Siç raporton FirenzeViola.it, 9000 biletat e vëna në dispozicion për tifozët e skuadrës italiane tashmë janë shitur, por ka mundësi që, duke pasur parasysh kërkesën e madhe, bileta të tjera të mund të lëshohen nga UEFA dhe për rrjedhojë ato mund t’u vihen sërish në dispozicion atyre tifozëve të cilët nuk ata ende arritën t’i blejnë ato.

Janë 21 mijë bileta, të shitura për 5 euro, të blera tashmë nga tifozët e Fiorentinës për të siguruar që ata të mund të shikojnë finalen në stadiumin Artemio Franchi.

Në fakt, që në orët e para të hapjes së shitjes, kuponët mbaruan. Megjithatë, nga nesër do të bëhen të ditura mënyrat e aksesit në Viola Park, duke qenë se finalja do të mund të shihet edhe në qendrën sportive, sipas metodave të testuara tashmë në ndeshjet individuale të sezonit aktual.


Shtuar 22.05.2024 08:12