“Big Brother Vip”/ Finalistët përballë pyetjeve të të ftuarve, zbulojnë banorët më të fortë

Mbrëmjen e djeshme, finalistët e “Big Brother Vip”  janë vënë përballë pyetjeve të të ftuarve specialë , opinionistët e Fan Club dhe moderatorë të tjerë të emisioneve në TCH.

Të pyetur nga Ina Kollçaku, se cili është kundërshtari që mund t’i kishte nxjerrë nga shtëpia? Romeo u përgjigj, Donaldi duke shmangur pyetjen për banorët e tjerë të këtij sezoni të “BBV”.

Juli tha se dy emra: Ledjona dhe Ilnisa. Ndërsa Meritoni gjithashtu, përmendi emrin e të dashurës së tij, Ilnisën.

Romeo: “Unë mendoj se konkurrenti i vetëm që do më nxirrte mua nga kjo shtëpi do të ishte Donaldi, sepse mendoj se ka qenë shumë herë më i zoti se mua.

Juli:Ajo ndoshta ka nxituar në disa gjëra, por Ledjona do të ishte një konkurrente e fortë. Edhe Ilnisa. Për të do kisha thënë që është një lojtare shumë e fortë, nëse ajo nuk do e flinte mendjen që kishte disa të tjerë që donin të dilnin përpara saj. E uli ritmin dhe zarfi i zi erdhi papritur”.

Meritoni: “Ilnisa është lojtarja më e fortë. Do na kishte nxjerrë të gjithëve”.