Shqetësohen fansat, Albërije Hadërgjonajt i ndodh e papritura

Personazhet e njohur janë më shumë të ekspozuar ndaj ‘hacker-ave’ të rrjeteve sociale, duke qenë se ata kanë dhe më shumë ndjekës për shkak të famës së tyre. Ndaj, jo pak herë ka patur raste kur atyre iu kanë vjedhur llogaritë e tyre në rrjetet sociale.

Së fundmi, kjo ka ndodhur me këngëtaren e njohur, Albërije Hadërgjonaj.

Asaj i kanë vjedhur Instagramin, e kjo dallohet nga emri i vendosur në llogari: Alejo Canova. Gjithashtu, janë fshirë të gjitha postimet e mëparshme.

Deri më tani personi që i ka vjedhur Instagram-in, nuk ka postuar asgjë.