Pas debatit të ashpër, një njoftim i rëndësishëm vjen për Donaldin dhe Ilirin (VIDEO)

Konflikti i fundit mes Ilirit dhe Donaldit,  dyshja që kanë debatuar më së shumti që nga fillimi i këtij edicioni, arriti të penalizonte edhe provën javore, gjë për të cilën ata të dy duhet të vuajnë një dënim.

Donaldi dhe Semi duhet t’i pasojnë njëri-tjetrit një top, proces i cili nuk duhet të ndërpritet në asnjë moment.

Nëse ata do realizojnë këtë sfidë “Vëllai i Madh” do t’i mundësojë atyre të shijojnë ushqime nga prindërit e tyre ose të pranojnë një darkë me fruta deti dhe shampanjë.

Të shohim nëse kjo sfidë do arrijë të shuajë keqkuptimet mes dy banorëve


Shtuar 31.10.2021 14:54