Në 30 vjetorin e lindjes, Ardit Gjerbrea i bëri këtë dhuratë speciale të birit (FOTO LAJM)

Djali i Ardit Gjebreas festoi ditëlindejn e 30 dhe familja vendosi t’I dhurojë atij një yll.

Arditi ka ndarë në llogarinë e tij fotot e Jonit me kutinë e yllit në duar, i quajtur ‘Marble star’, i ndërtuar nga një metal i zi dhe i punuar me shumë mjeshtëri nga krijuesit e tij, me nnjë çmim prej 800 dollarë.

Ne nuk e dimë ç’dhuratë ka pritur Joni, ama me këtë të fundit, duhet të jetë shtuar edhe një tjetër detaj e kujtim i vecantë që do e shoqërojë gjithmonë sado kohë të kalojë.

Shtuar 19.05.2021 11:25