“Do vish në emision me rrobabanjo”, si e priti Alesia Bami rrengun e Manushit (VIDEO)

Edi Manushi ishte së fundmi i ftuar në emisionin “Goca dhe Gra”, ku mes të tjerash iu kërkua t’i bënte një rreng Alesia Bamit.

Ai e mori në telefon duke i thënë “Alesia, kemi një problem. Kemi një kërkesë që na ka ardhur nga tifozët tanë që na ndjekin, kërkojnë që ti të jesh me rrobabanjo te “Procesi” të hënën. Të lutem një moment duhet t’ua plotësojmë dëshirën atyre”.

Alesia e mori me shumë sportivitet dhe i tha “Thashë se ishte ndonjë gjë e pamundur. Do e bëj”.


Shtuar 20.01.2022 09:52