Qeveria e Maqedonisë së Veriut: Mësimi fillon më 1 shkurt dhe me prezencë fizike

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në seancën e 7-të me radhë ka sjell vendim që gjysmëvjetori në shkollat e vendit të fillojë më 1 shkurt, me prani fizike, duke pranuar kështu edhe kërkesën e Komisionit për Sëmundje Infektive.

“Ky vendim është sjell në bazë të mendimit të Komisionit për sëmundje infektive. dhe në përputhje me rekomandimet e UNICEF-it, kurse Qeveria bën thirrje që t’u përmbahen dhe zbatohen protokollet për mbajtjen e mësimit me prani fizike”, qëndron në njoftimin e Qeverisë.

Shtuar 26.01.2022 20:35

Tags: