“Vidhni” pak nga stili i vajzave franceze, 8 gjëra që i ndryshojnë edhe veshjen më të thjeshtë (FOTO LAJM)

Historikisht ka patur diçka në stilin e vajzave franceze që i bëjnë ato frymëzuese dhe na shton dëshirën ne të tjerave për t’i “kopjuar”. Në fakt, çfarë i bën të duken gjithmonë elegante janë detajet.

Fanatike ndaj gjërave klasike, vajzat franceze dinë ta ruajnë ekuilibrin në një veshje dhe kjo i bën të duken të pagabueshme.

Çfarë ka në garderobën e tyre që duhet të jetë edhe në tënden?


Shtuar 9.07.2021 14:13