Jeni gjithë kohës student? Një metodë e thjeshtë për të pastruar portofolin tuaj dhe për të pasur shumë më tepër para

Ja se si të pastroni dhe rregulloni portofolin tuaj për të pasur më shumë para:

Hapi 1: Pastrojeni. Si fillim, nxirrni gjithçka brenda. Më pas fshijeni të gjithë portofolin me një peshqir ose leckë pak të lagur. Zakonisht mund të përdorni vetëm ujë të ngrohtë, por mund të shtoni edhe pak vaj esencial në ujë (për shembull, sherebela) për të inkurajuar më tej energjinë e mirë, shkruan albeu.com.

Hapi 2: Hidhni gjithçka që nuk ju nevojitet. Të gjitha faturat, kartëvizitat e panevojshme, faturat që nuk ju nevojiten, hiqni të gjitha këto nga portofoli juaj sepse refuzon bollëkun. Vendosni vetëm atë që është e nevojshme në portofol. Kjo lloj rrëmujë mund të shkaktojë mbingarkesë, edhe nëse nuk e kuptoni. Do të habiteni se sa më shumë ju pëlqen të hapni portofolin tuaj kur është thjeshtuar.

Hapi 3: Rregulloni siç duhet kartëmonedhat. Mos harroni paratë tuaja fizike. Korrigjoni kartëmonedhat, renditini sipas vlerës dhe përpiquni t’i mbani të vendosura mirë. Kështu që sa më mirë t’i trajtoni paratë tuaja, aq më shumë do t’i keni ato.

Hapi 4: Trajtojeni mirë portofolin tuaj. Ji mirënjohës për portofolin dhe bollëkun që përfaqëson dhe premtojui vetes se do ta mbani të organizuar. Disa praktikues thonë se duhet të zgjidhni një portofol të bazuar në ngjyrat e lumtura.

Hapi 5: Bëjeni atë më magjik. Mbushni portofolin tuaj me një dozë pozitiviteti. Ju mund të dëshironi të shkruani disa qëllime në një kartë të vogël kartëmonedhash ose të përdorni ligjin e tërheqjes dhe mund t’i shkruani vetes një çek për çdo shumë parash që dëshironi të merrni dhe ta mbani të sigurt në portofolin tuaj. /albeu.com/

Shtuar 18.05.2022 18:06