7 këshilla për kujdesin e lëkurës në mëngjes për mbrojtje gjatë ditës

Hapat për të përsosur rutinën tuaj të mëngjesit

* Hapi 1: Pastrues.  Përdorni një pastrues që i përshtatet llojit të lëkurës tuaj. Shumë linja produktesh prodhojnë formula unike për lëkurën tuaj specifike, duke përfshirë lëkurën e thatë, lëkurën e yndyrshme dhe një kombinim të të dyjave.

* Hapi 2: Toner. Pas pastrimit, duhet të aplikoni shpejt një tonik. Kjo është si një pije e madhe uji për lëkurën dhe ndihmon në kapjen e lagështirës në lëkurën tuaj dhe parandalimin e avullimit.

* Hapi 3: Serum. Zgjidhni një serum që plotëson nevojat e lëkurës tuaj. Nëse përdorni më shumë se një lloj serumi, alternoni ato në vend të shtresimit.

* Hapi 4: Hidratues. Zgjidhni një hidratues ditor që i përshtatet llojit të lëkurës tuaj.

* Hapi 5: Krem për sytë. Një krem i mirë për sytë është freskues dhe mund të ndihmojë lëkurën delikate rreth syve.

* Hapi 6: Krem kundër diellit. Ky është hapi më thelbësor kur bëhet fjalë për mbrojtjen e fytyrës.

* Hapi 7: Grim. Pasi të keni përfunduar hapat e mësipërm, vazhdoni me rutinën tuaj të grimit. Ky është një hap vendimtar për të mbrojtur lëkurën tuaj. Shumë estetistë rekomandojnë bërjen e grimit çdo ditë


Shtuar 22.04.2024 13:12