Ndëshkohen Luizi dhe Olta, çfarë rregulli kanë thyer dy banorët e BB VIP

Luizi dhe Olta kanë thyer rregullat e Big Brother VIP, teksa kanë qenë duke diskutuar për nominimet.

Vëllai i Madh ka vendosur që Olta dhe Luizi të jenë për një kohë të pacaktuar pa buxhet.


Shtuar 28.01.2023 21:35