Aliu shpall fitoren në Ferizaj

Kandidati për kryetar të komunës së Ferizajt nga PDK-ja, Agim Aliu, ka deklaruar se fitorja po kumbon në tërë Ferizajn, tash kur janë mbyllur vendvotimet.

“Kjo fitore madhështore, historike e jashtëzakonshme, Ferizaj fitoi. Fitoi qeverisja lokale dhe jo politike. Fitori nderi, guximi, morali, dija, u shpërblye puna jonë 4 vite që shkuan”. Nuk ka forcë më të madhe se besimi juaj, jam i privilegjuar të jem i zgjedhuri juaj, kryetari juaj që ka synim çdo fushë”, ka thënë ai para masës.

“Ora e fitores erdhi, erdhi për t’i dhënë edhe më shumë dritë ditëve që na presin. Vendosët ju që Ferizaj asnjëherë të mos bie në grackën e luftërave politike kur në pyetje është interesi i qytetit të Ferizajt.”

Ai ka uruar qytetarët për fitoren, derisa festa është bërë me fishekzjarrë dhe muzikë.


Shtuar 17.10.2021 20:39