Motori që po mahnit botën, njihuni me Can Am Sea-to-Sky (FOTO LAJM)

Marka kanadeze Can Am i ka shtuar katalogut të saj të mjeteve interesante edhe një motor që nuk ngjan aspak me “vëllezërit” e tij.

Në fakt, nëse do të blini RT Sea-to-Sky, që kushton rreth 35, 500 euro, duhet të kesh patjetër patentë makine.

Një mjet i tillë është shumë i përshtatshëm për rrugë shumë të gjata dhe me një furnizim të plotë, mund të udhëtosh rreth 400 km.

Modelet ka një ekran të madh panoramik LCD me ngjyra 7,8 inç që është lehtësisht i dukshëm në të gjitha kushtet.


Shtuar 9.12.2021 14:56

Tags: , ,