Ky Fiat kap shpejtësinë 100 km/orë për 3 sekonda (VIDEO)

Makinae Fiati-t ka befasuar të gjithë duke kapur një shpejtësi marramendëse.

Garat në Rally janë një nga format më argëtuese të motorsportit atje, pjesërisht sepse njerëzve u pëlqen të shohin makina duke u abuzuar, por sepse ato mund të lidhen me makinat që garohen.

Rally kanë qenë gjithmonë të hapura për makina të të gjitha llojeve dhe nuk do të ishte e çuditshme të dallonim një Porsche 911 dhe një Toyota Prius që garojnë në të njëjtin event.

Ekziston një traditë e gjatë e garave me hatchback më të vegjël, dhe ndërsa skena aktuale dominohet nga makina të tilla si Ford Fiesta dhe Toyota Yaris, disa preferojnë makinat e tyre pak të vjetra.

E quajtur ‘Panda’monium, kjo Fiat Panda e viteve 1990 është përkufizimi i retro-ftohjes dhe pavarësisht pamjes së saj në koshin e bukës, ajo do t’u japë shumicës së makinave moderne një mësim të vështirë.

Ky Fiat ka befasuar të gjithë duke kapur një shpejtësi marramendëse prej 100 km në orë për vetëm 3 sekonda, duke qenë ndër makinat më të shpejta.

 

 

 

 

 


Shtuar 20.12.2021 14:49