Uzuni dhe Broja intervistojnë njëri-tjetrin me pyetje interesante (VIDEO)

Me golin e tij të realizuar vetëm tre minuta para përfundimit të ndeshjes, Armando Broja i ka dhënë tri pikë të reja Shqipërisë në Grupin I të kualifikimeve për në Kampionatin Botëror që zhvillohet vitin e ardhshëm.

Në fund të ndeshjes, Broja dhe Uzuni ishin shumë të relaksuar dhe zhvilluan një intervistë ku i shtruar pyetje njëri-tjetrit rreth ecurisë së ndeshjes dhe formës nëpër të cilën po kalojnë.


Shtuar 6.09.2021 14:50

Tags: , ,