Rrëfimi i mbrojtësit anësor: Jam Gay, u lodha duke e fshehur

Mbrojtësi anësor Josh Cavallo , i cili luan për ekipin e Adelaide United, ka deklaruar se është gay.

Djaloshi 21-vjeçar është i vetmi në futboll i cili ka deklaruar diçka të ktillë deri më tani.

“Kam gjashtë vjet që luftojë orientimin tim seksual, por tani jam shumë i lumtur dhe e pranoj këtë gjë.

Që kur isha më i vogël e kam fshehur këtë gjë, isha i detyruar ta bëja për arsye se kisha frikë se do të paragjykohesha dhe nuk do të arrija kurrë të bëja atë çka doja më shumë dhe kisha frikë nga paragjykimet e të qënurit gay.

Të qënit gay dhe futbollist në të njëjtën kohë janë dy botë të ndryshme të cilat nuk janë ndeshur kurrë më parë.

Unë kërkoj vetëm që të luaj futboll dhe të mos gjykohem për orientimin tim seksual”.

Këto kanë qënë fjalët e djaloshit 21-vjeçar siç raporton “SportBible”./albeu.com


Shtuar 27.10.2021 16:56