Pyetjet sekrete/ Erjola- Rikes dhe Rozës: Është një person që po e ruaj

Loja e pyetjeve sekrete nga ‘Vëllai i Madh’, duket se përpos debateve do të sjellë edhe përçarje mes banorëve që thuhet se kishin krijuar aleancë dhe miqësi brenda shtëpisë më të famshme.

Banorët kanë përfituar nga rasti i ‘anonimeve’ për të goditur kundërshtarin, ndërsa më të rëndat ishin ato me nënkuptime ofenduese dhe gjykimesh personale.

Pyetja për Erjolën ishte: ‘Kush të merr ty në shtëpi?’

Ndonëse nuk e ka zbuluar ende, në një bisedë me vajzat në dhomën e gjumit, banorja tha se dyshon tek një person që e ka bërë këtë pyetje dhe se po e vëzhgon nga larg. Ndërsa ka kërkuar nga banorët e tjerë të mos ndërhyjnë.

Biseda e plotë në videon më poshtë:


Shtuar 17.02.2024 11:33