Kërkoi rikthimin e saj në “Përputhen”, ç’po ndodh vallë mes Shqipes dhe Blerimit (VIDEO)

Me rikthimin e Atdheut në “Për’puthen”, përplasjet mes Blerimit dhe Antonelës kanë qenë të shpeshta.

Ditë më parë u realizua takimi 4-minutësh i Antonelës me Atdheun dhe u vu re hapur flirti që ata bënin me njëri-tjetrin. Për këtë, konkurrentit tha me ironi se kërkon takim me Shqipen dhe se ka simpati të madhe për  të.

Blerimi: Dua të vijë Shqipja të bëjë një takim 4 minutësh se kam simpati të madhe për të.

Bora: Nuk ke asnjë lidhje me një ish-konkurrent por Antonela ishte brenda një situate.

Blerimi: Ishte konkurrent ai?

Bora: Në momentin që ka ndodhur situata, po. Është konkurrent i pezulluar.

Antonela: Më duket se Blerimi e ka me ju që ka ardhur.

Riniani: Shpresoj të Për’puthen.

Blerimi: Mua në kthetra nuk më fut dot.

Së fundmi, Shqipja ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e saj në InstaStory ku e kanë pyetur në lidhje me këtë temë dhe ajo menjëherë i është drejtuar Blerimit duket e pyetur nëse do e realizonin ata një takim ata së bashku në “Për’puthen”.

“A do të bësh një takim 4-minutësh në “Për’Puthen” me Blerimin?”, e pyeti një ndjekës.

“Si thua ti Blerim e bëmë një takim 4-minutësh apo pesë sepse kemi shumë gjëra për të thënë”? , i është drejtuar Shqipja.

 

Nga ana tjetër, Blerimi i është përgjigjur publikisht duke u shprehur se u duhet madje një takim i plotë mes tyre.

“Shqipe ne si fillim na duhet një takim 4-minutsh ose 5-së ,pastaj na duhet një takim i plotë besoj, si thua ti?, ka thënë ai dhe të gjithë janë gjithë sy e veshë se çfarë do të ndodhë më tej me dyshen.


Shtuar 27.04.2021 14:53