Ilnisa shpërthen ndaj Eglës: S’ta ka dhënë Zoti mundësinë të kesh fëmijë…( VIDEO)

Debatet në shtëpinë e “Big Brother VIP3”, nuk kanë fund. Një përballje të ashpër kanë patur sot Egla Ceno dhe Ilnisa Agolli, ku kjo e fundit e ka prekur aktoren e njohur në pikën e saj të dobët.

“Nuk ta ka dhënë Zoti mundësinë që të kesh fëmijë”, iu drejtua moderatorja banores, e cila tha se sapo të dalë nga “BBv” do ta bëjë një fëmijë.

“Ta uroj të pastrosh edhe imazhin se e ke siç e ke”,– i tha Ilnisa, ndërsa Egla ia ktheu duke thënë: “Mos u merr me imazhin tim. Secili me imazhin e vet”.

Pjesë nga debati:

Ilnisa:Se kupton rëndësinë e cicës ti se nuk të ka dhënë Zoti mundësinë të kesh fëmijë”.

Egla:O Zot nuk më besohet, gjuha e trupit është gjithçka”.

Ilnisa:Nuk ta ka dhënë Zoti mundësinë që të kesh fëmijë”.

Egla: “Çfarë të them”!

Ilnisa:Sa e bukur është ti japësh jetë dikujt”.

Egla:Mund të kem kur të dal. S’më ka ardhur akoma qejfi për të pasur”.

Ilnisa:Vërtetë“?

Egla: “Po”.

Ilnisa:Unë të uroj shumë, edhe mesazhet e Julias uroj që të të ndihmojnë”.

Egla:Faleminderit”.

Ilnisa:Ta uroj të pastrosh edhe imazhin se e ke siç e ke”.

Egla:Mos u merr me imazhin tim. Secili me imazhin e vet”.

Ilnisa: “E kam shumë të pastër une”.

Egla:Merru me imazhin tënd”.

Ilnisa:Uroj që të kesh fëmijë dhe të pastrosh imazhin”.

Egla:Po pata qejf do e bëj”.

Ilnisa:Do na bësh edhe një fëmijë që ti flasësh për c*ën”.

Egla:Për ci*ën po i flas atij tani”.

 


Shtuar 25.03.2024 14:21