“Edhe akullore edhe çokollatë”/ Shumë larg aktrimit, mësoni me çfarë merret sot Rudina e “Dy herë mat”

Foto më sipër është e shkëputur nga filmi ku luante rolin e Rudinës, shahistja e vogël tëk filmi “Dy herë mat”, nja nga më të dashurit dhe të komentuarit njëkohësisht.

Filmi trajtonte fëmijën e vogël e cila mundu në shah një nga shahistët më të mirë të Shqipërisë, që mbante emrin Ilo Pinci luajtur nga artisti Bujar Kapexhiu, një i moshuar elegant dhe mjaft i njohur sipas rolit që kishte veshur, për aftësinë e tij në lojën e shahut.

Një nga shprehjet që “Rudina” përmend në film është “edhe akullore edhe çokollatë”, teksa jo pak përdoret edhe në jetën e përditshme si frazë kur jemi midis dy zgjedhjeve dhe nuk vendosim dot cilën duam më shumë.

Ajo nuk është më pjesë e aktrimit, e për këtë ka mbetur si në ‘hije’ ndërsa Manjola Begolli ndjek jetën e saj si e diplomuar në Ekonomi dhe që sot është biznesmene.

Më poshtë është një foto e saj e realizuar jo shumë kohë më parë, ku pavarësisht se disa nga tiparet kanë mbetur të njëjta, përcaktimi se kush është nëse nuk do ta dinim do ishte i vështirë. Ju si mendoni?!


Shtuar 13.01.2022 16:02