Antonela kalon në muhabete intime me Valonin: Çfarë lloj s*ksi të pëlqen? (VIDEO)

Pas përfundimit të spektaklit dhe pasi shijuan muzikën e bukur të grupit të njohur… , banorët janë ulur duke biseduar për gjëra të ndryshme.

Teksa Iliri, Valoni, Antonela dhe Beniada ndodheshin të ulur në divan, dy vajzat nisën të ngacmonin këngëtarin. Duket se ato e kishin bërë me plan, pasi modelja i thotë balerinit se i ka thënë Berishës që ta vendosin në vështirësi Shehun.

Biseda mes banorëve:

Beniada: Ilir ça ke që dëgjon kështu. Unë flas me këtë, ti. I thashë Antonelës të vëmë në vështirësi Valonin

Antonela: Ça të pëlqen te Beniada ty?

Beniada: Hë tani ti Antonela me këto gjëra, të lutem shumë. S’do t’i thotë ty ai këto gjëra, e dimë vetë, do flasë me mua jo me ty

Antonela: Çfarë kërkon te një gocë për shembull, çfarë lloj seksi?

Valoni: Ku di unë, varet çfarë gocash. Nuk i kam me plan unë gocat

Antonela: Çfarë lloj seksi pëlqen?

Valoni: Edhe ajo varet

Antonela: Nga se?

Valoni: Po shumë po jap përgjigje, ma shumë se të gjithë

Antonela: Në aspekt seksi ti ke dhënë përgjigje, kur?


Shtuar 27.11.2021 11:28