Vëzhgojnë gjithçka dhe nuk flasin, këto janë 5 shenjat e horoskopit që nuk iu shpëton asnjë gjë

Personat që iu përkasin këtyre 5 shenjave të horoskopit janë njerëz që preferojnë të vëzhgojnë, sesa të ndërhyjnë vend e pa vend. Ata shohin gjithçka. Antenat e tyre janë përgjithmonë të hapura dhe nuk u mungon as gjëja më e vogël. Zgjedhja e heshtjes është vetëm një taktikë, jo një dobësi.

LUANI

Do ta keni patjetër pak të çuditshme të shihni Luanin në këtë listë, pasi është një shenjë që dëshiron të shfaqet dhe të tërheqë vëmendjen ndaj vetvetes. Sidoqoftë, ai është gjithashtu një person që shumicën e kohës thjesht vëzhgon se çfarë po ndodh rreth tij dhe nuk ndërhyn. Ai do të tërbohet ose do të zgjasë gjuhën, vetëm nëse prek veten. Përndryshe, atij i pëlqen të lëvizë në heshtje, të bëjë planet e tij dhe të shikojë punën e tij. Kur të arrijë atë që dëshiron, atëherë do të fillojë ta tregojë atë.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha është një nga vëzhguesit më të mirë. Ai i ka të gjitha kualifikimet që thjesht të jetë në gjendje të shohë dhe të mos flasë. Ai ka mendim analitik dhe një mendje të shkathët. Ajo e kupton se çfarë po ndodh përreth saj, por gjithashtu preferon t’i mbajë informacionet dhe faktet për vete dhe të mos ndërhyjë. Por antenat e saj janë të hapura dhe nuk i mungon as gjëja më e vogël. Ajo dëshiron të dijë gjithçka në mënyrë që të marrë vendimet më të mira.

PESHORJA

Peshorja është përgjithësisht një person me tone të ulëta. Jo sepse nuk mund të jetë ndryshe, por sepse nuk dëshiron. Qëllimi i saj është të shkojë mirë me të gjithë. Ajo është diplomati më i madh që do të takoni ndonjëherë. Bilanci për të është gjithçka. Ajo preferon të shikojë gjithçka që ndodh rreth tij, sheh dhe kupton shumë më tepër sesa atë që tregon, por mban një qëndrim neutral dhe ndjek taktikat e mbase distancave. Nëse e shihni atë duke hapur gojën, atëherë gjërat me siguri do të kenë arritur në pikën pa kthim ose ajo thjesht nuk do të jetë në gjendje të bëjë ndryshe.

AKREPI

Akrepi ka sy jo vetëm në shpinë, por edhe në të gjithë trupin nëse dëshironi. Atij nuk i mungon as gjëja më e vogël. Ai gjithashtu ka instiktin që e udhëzon dhe është i pagabueshëm, kështu që është një vëzhgues dhe regjistrues i patëmetë. Akrepi nuk flet me qëllim. Ai kurrë nuk e tradhton informacionin e tij. Ai i mban ato për të dhe do t’i përdorë kur të vijë koha e duhur. Mos u mashtroni. Ai nuk shikon ndërsa sheh gjithçka. Ai bën atë që nuk dëgjon, ndërsa në fakt të ka vënë një mol të keq. Ai është një manualë në këtë lojë dhe i pamposhtur.

PESHQIT

Peshqit gjithçka që ai bën është të dëgjojë dhe të mos flasë. Ju nuk do ta shihni se ai shpreh një mendim ose flet hapur. Ai është një nga dëgjuesit më të mirë. Ai mbledh të dhëna “si një sfungjer” dhe i përdor ato sipas interesave të tij. Ai në përgjithësi është një person me tone të ulëta, qetësues dhe zemërbutë dhe mashtron shumë njerëz me sjelljen e tij. Ai dëshiron të mbetet pa u vërejtur, por është në gjithçka dhe përzihet kudo. Instinkti i tij gjithashtu nuk e mashtron kurrë dhe është arma e tij më e madhe.


Shtuar 16.03.2021 13:23