Test: Zbuloni se me çfarë ju kanë zili të tjerët, përgjigjuni këtyre pyetjeve

Kontrolloni se cilat nga tiparet tuaja janë zili nga të tjerët.

Edhe pse tingëllon e shëmtuar, realiteti është se gjithmonë do të ketë njerëz që ju kanë zili për çfarëdo arsye.

Ndonjëherë ata do të jenë në afërsinë tuaj të menjëhershme.

Epo, nëse doni të zbuloni se çfarë mund t’ju kenë zili disa njerëz, përgjigjuni shtatë pyetjeve, shkruan albeu.com.

1. Për çfarë jeni veçanërisht krenarë?

A) Për punën tuaj
B) Për njohjen shoqërore
C) Për buzëqeshjen tuaj

2. Çfarë nuk është e vështirë për ju?

A) Të jesh mizorisht i sinqertë
B) Të takosh njerëz të rinj
C) Të jesh i disiplinuar

3. Cila thënie ju përshkruan më mirë?

A) Së bashku jemi më të fortë
B) Qëllimi justifikon mjetet
C) Një burrë pa dashuri është askush dhe asgjë

4. Çfarë ju shqetëson te të tjerët?

A) Mungesa e ambicjes
B) Pasiguria
C) Tërheqja

5. Çfarë ju pëlqen më shumë tek të tjerët?

A) Komunikueshmëria dhe koha e lirë
B) Motivimi dhe qëllimi i qartë
C) Të kesh stil

6. Cila është gjëja më e keqe për ju?

A) Varfëria
B) Të mos kesh njerëzit e duhur rreth teje
C) Të plakesh

7. Çfarë do të dëshironit për veten tuaj në të ardhmen?

A) Arritja e qëllimeve të biznesit
B) Të jesh i kënaqur me veten
C) Dashuria e vërtetë për jetën

Në një rreth miqsh

Ju njihni shumë njerëz, shpejt bëni miq në çdo shoqëri dhe jeni të njohur kudo. Shumë ju kanë zili për këto cilësi si dhe për një rreth të madh miqsh. Kështu që bëni kujdes sepse mund të ketë disa miq të rremë pranë jush. Nuk është shumë e dëshirueshme të provokoni zilinë e dikujt tjetër, sepse mund të çojë në armiqësi të hapur.

Në karizëm

Çështja është se ju jeni thjesht të papërmbajtshëm! Ju keni një buzëqeshje të ndritshme, një pamje gazmore dhe një stil tepër të rastësishëm. Kjo karizëm e madhe, të cilën mund ta kontrolloni lehtësisht, e kanë zili shumë njerëz. Megjithatë, nuk ka të bëjë fare me pamjen tuaj – ai shkëlqim vjen nga brenda, nga kënaqësia personale.

Mbi suksesin

Çdo gjë që prekni kthehet në ar. Nëse i vendosni një qëllim vetes, do ta arrini ose do ta tejkaloni. Suksesi juaj profesional dhe disiplina juaj i bëjnë shumë të gjelbër nga zilia ose i motivojnë ata të punojnë edhe më shumë. Sigurohuni që suksesi juaj të zgjasë. /albeu.com/