Kandidatët e shkëlqyer për MARTESË: Studimi tregoi se këta janë dy tipa meshkujsh që do ta bëjnë çdo femër të lumtur

Këtu janë gjërat që janë më të rëndësishme për gratë në martesë.

Edhe pse nuk ka mashkull ideal për të gjitha femrat, mund të thuhet se janë karakteristikat më të dëshirueshme që duhet të ketë një mashkull dhe që konsiderohen tërheqëse.

Sipas studimit, ekzistojnë dy lloje burrash që i bëjnë gratë më të lumtura përgjithmonë, shkruan albeu.com.

Në grupin e parë bëjnë pjesë meshkujt që ofrojnë stabilitet emocional, pra ata që nuk janë tepër të shqetësuar apo të shqetësuar për situata të caktuara jetësore.

Bilanci është çelësi dhe zgjidhja e të gjitha problemeve në jetën e tyre.

Nëse dëshironi të keni stabilitet emocional në martesë , është mirë të shmangni njerëzit që kanë prirje neurotike. Dhe nëse keni mendime dhe prirje të tilla, ndoshta duhet të punoni për të ndryshuar bindjet tuaja për të qenë një version më i mirë i vetes, por edhe për të pasur marrëdhënie më të mira me njerëzit.

Sipas shkencëtarëve, grupi i dytë i burrave që mund të bëjnë çdo grua të lumtur janë ata që vendosin qëllimet familjare përpara karrierës së tyre. Studimet kanë treguar se gratë janë më të lumtura kur martohen me një burrë, familja e të cilit është e para.

Ky studim zbulon se si burrat ashtu edhe gratë që punonin më shumë sesa dëshironin ishin më pak të lumtur se ata që kalonin më shumë kohë me familjen e tyre. /albeu.com/

Shtuar 22.06.2022 23:36