S’keni nerva për kombinime të ndërlikuara, 9 ide veshjesh bazike për vjeshtën/dimrin (FOTO LAJM)

Sado të apasionuar të jeni pas modës, trendeve të fundit dhe kombinimeve të guximshme, ka ditë kur visheni thjesht sa për të dalë nga shtëpia.

Kur të gjendeni përballë atyre ditëve, mbani në mendje këto kombinime të thjeshta për të mos e vrarë fare për mendjen për pyetjen “çfarë të vesh?”:

 


Shtuar 7.11.2021 11:54