Si të dukeni stil pa u lodhur? 4 kombinime funde dhe pulovrash për ju (FOTO LAJM)

Një fund treçereksh nuk është gjëja e parë që të shkon në mendje për një veshje dimri, por kur je në humor për një foto Instagrami, gjërat ndryshojnë. Gjithnjë e më tepër pulovrat/golfet po bëhen “shoqet e ngushta” të fundeve dhe ky është lajm i mirë për të gjithë.

Një fund treçereksh i kombinuar me një pulovër, jo vetëm që s’e humbet elegancën, por na bën të dukemi më stil dhe komode në të njëjtën kohë.

Si t’i kombinojmë dy tekstura që janë në kontrast me njëra-tjetrën?


Shtuar 24.11.2021 15:52