Meshkujt zbulojnë arsyen pse ndalojnë së telefonuari pas takimit të parë

Nuk përgjigjet pas takimit të parë? Në ato momente të lindin shumë pikëpyetje në kokën tënde, sepse po kërkon arsye pse po ndodh kjo.

Një nga arsyet më të zakonshme është, ai nuk ju pëlqen vërtet dhe nuk është më i interesuar për ju.

Por nëse gjithçka ju dukej e mrekullueshme, çfarë mund të rregulloni në takimin e radhës? Burrat kanë zbuluar se këto janë arsyet e vërteta:

Duket krejtësisht ndryshe

Filtrat, këndi i fotos dhe trikat e tjerë që femrat përdorin në rrjetet sociale shpesh çojnë në zhgënjim kur më në fund takohen.

Ajo është e mërzitshme

Nervozizmi gjithmonë bën të veten, por nëse një grua duket e mërzitshme dhe e vështirë për të biseduar, shumica e burrave nuk do të duan një takim tjetër.

Ato po veprojnë shumë

Të gjithë kemi një dëshirë për të zbukuruar realitetin, por nëse e teprojmë, mund të rezultojë mbrapsht.

Një test i shpejtë zbulon nëse truri juaj është i shëndetshëm

Japonezët kanë ideuar një test të thjeshtë në të cilin qëndrimi në njërën këmbë për 20 sekonda mund të tregojë probleme njohëse, por edhe rrezikun e goditjes në tru.

Qëndrimi në njërën këmbë mund të duket si lojë fëmijësh, por mund të zbulojë shumë për shëndetin e një personi, sipas një studimi të Universitetit të Tokios me më shumë se 1300 njerëz.

Sipas saj, personat që nuk mund të ruajnë lehtësisht ekuilibrin ndërsa qëndrojnë në njërën këmbë me sytë hapur për 20 deri në 30 sekonda, kanë funksione të reduktuara njohëse, shkruan The Independent.

Ky në vetvete nuk është problem, por hulumtimet e mëtejshme kanë zbuluar se lufta për të ruajtur ekuilibrin sjell gjithashtu një rrezik më të madh të goditjes në tru më herët në jetë, pasi mund të rezultojë nga sëmundje të enëve të vogla të gjakut dhe gjakderdhje të përsëritur, ose gjakderdhje të vogël në tru.

“Qëndrimi në njërën këmbë është një mënyrë e thjeshtë për të matur ekuilibrin dhe stabilitetin e trupit, pra paqëndrueshmërinë që mund të jetë pasojë e anomalive të trurit”, tha udhëheqësi i studimit, Jashuru Tabara.