As ju shkon në mendje, Sazan Guri zbulon lidhjen sekrete mes “gjizës shqiptare” dhe “djathit anglez”

Sazan Guri thotë se gjuha shqipe është gjuha e natyrës, ndaj së cilës varen dhe shumë të tjera. Ai ishte i ftuar këtë të mërkurë në emisionin “Abc-ja e mëngjesit” me gazetarët Enkel Demi dhe Bora Shahini, ku asyeton mendimin e tij.

Mes të tjerash, ai bëri dhe një deklaratë të fortë duke zbërthyer kuptimin në shqip të fjalës gjizë. Cila është lidhja sipas tij e fjalës “cheese” në anglisht me “gjizë” në shqip?

“Djathi ka ardhur më vonë”, shprehet Sazani duke pohuar se “Cheese” tingëllon njësoj si “gjizë” në shqip.

 


Shtuar 5.01.2022 14:16