Televizioni shtetëror rus konfirmon vdekjen e komandantit rajonal të forcave ajrore në Ukrainë

Të paktën pesë ushtarakë rusë, duke përfshirë komandantin e forcave ajrore të Kostroma, vdiqën në betejë në Ukrainë, njoftoi të enjten rrjeti televiziv shtetëror rajonal rus GTRK Kostroma.

Gjatë operacionit special në Ukrainë, sipas Komisariatit Ushtarak Rajonal të cituar nga GTRK Kostroma, ushtarakët e Regjimentit Ajror të Gardës 331 “dhenë jetën e tyre për sigurinë e (Rusisë)”.

Mes të vdekurve janë komandanti i njësisë, kolonel Sergei Sukharev, Senior Sgt. Sergei Lebedev, Sgt. Alexander Limonov, nëntetar Yuri Dektyarev dhe kapiten Alexei Nikitin.