Testi japonez që e “çmendi” botën! Vetëm disa arrijnë të gjejnë 3 objekte të fshehura në foto

Në rrjetet sociale është përhapur nnjë ilustrim me tre objekte të fshehura: një rosë, një lakuriq nate dhe një flutur.

Bëhet fjalë për një “test” me origjinë nga Japonia dhe qëllimi i tij është të aktivizojë hemisferën e trurit dhe të zgjojë kreativitetin.

Shikoni mirë ilustrimin dhe përpiquni t’i shihni këto tre gjëra në 30 sekonda:

Shumica e njerëzve në rrjetet sociale, duke gjykuar nga komentet, nuk arritën t’i gjenin këto tre gjëra, aq më pak t’i gjenin në 30 sekonda.

Dhe nëse nuk mund të gjeni objektet e fshehura, ja zgjidhja. /albeu.com/

Shtuar 18.03.2022 14:36